marți, 25 august 2015

Aquapark Extrem in complexul acvatic Hungarospa

In acest articol doresc sa scriu cateva lucruri despre Aquaparkul Extrem din complexul acvatic Hungarospa care este dat oficial in folosinta din 1 iulie anul 2014. Acest aquapark asa cum se numeste este deosebit de extrem si este compus din cele 6 tobogane super tari, gata sa ofere celor care le folosesc senzatii mai mult decat palpitante. Sunt foarte multi cei ce cauta in strand adrenalina pura si in Aquaparkul Extrem din complexul acvatic Hungarospa Hajduszoboszlo chiar ca poti gasi adrenalina pe fiecare din cele 6 tobogane. Mai jos voi enumera si apoi voi scrie cateva randuri despre aceste 6 super tobogane extreme si unde voi avea imagini voi pune si cateva in subsolul articolului. Sunt multi avizati care datorita suprafetei mari si a dotarilor din Hungarospa si a acestor acestor tobogane extreme, denumesc strandul din Hajduszoboszlo ca cel mai mare resort de stranduri din Europa.
1. - toboganul Tunelul Cu Cadere Libera -
2. - toboganul Super Valul Bucla -
3.- toboganul Valul Urias -
4. - toboganul Tsunami -
5. - toboganul Nava Barca Spatiala -
6. - toboganul Tubul De Apa -

Pe langa aceste 6 tobogane extreme care s-au dat in folosinta oficial anul trecut, in incinta Aquaparkului sunt in total 13 tobogane, astfel ca puteti gasi distractie pentru toate gusturile si toate varstele, in strand fiind si 2 tobogane speciale doar pentru copii. Alte tobogane dupa denumirirle lor sunt: Kamikaze, Gaura Neagra, Raul Nebun, spirala Niagara si Twister.

Dintre cele mai renumite atractii pentru copii din Aquapark Extrem amintim castelul Becko cu cele 4 turnuri si castelul cu podul suspendat, amintim stancile artificiale si cascada. Chiar fain de tot gandit si pentru copii doritori de distractie in Aquaparkul din Hajduszoboszlo.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu